Viszlát 2016! Klassz voltál!

Így év végén jó visszanézni, és még utoljára megszeretgetni, majd könnyes búcsút venni 2016-tól. Igazán jó év volt nekem és a silk&more-nak. Nem akarok senkit számokkal, felsorolásokkal, grafikonokkal untatni, azokat csak én nézegetem és magamban csöndben örülök. De azért a legfontosabb emlékeim képekben és szavakban. Olvassátok, nézzétek!

2016-ban minden eddiginél több selyemkendő került ki kezeim közül, hogy valaki csinosabbnak, különlegesebbnek érezhesse magát. Nemcsak új kollekciók születtek, de sok egyedi megrendelést is teljesítettem. Íme az egyik kedvencem.

chandelier

Sok-sok tervezgetés, gondolkodás eredményeként elkészültek az első selyemékszereim, melyeket nagyon szerettek. Terveimben szerepel, a paletta bővítése. Ez mit jelent, még titok, de hamarosan kiderül.

bracelets02

Nagy öröm volt számomra, hogy május óta részese lehetek a Paloma közösségének, ahol a Room 9-ben minden nap elérhető a silk&more. És már a Wampon is találkozhattatok velem és selyemkendőimmel.

kössük.03

A Palomának köszönhetem, hogy munkáim megjelenhettek a médiában is. Nem is egyszer! (ha kíváncsi vagy rám, linkek a jobb oldali sávban)

Vicces (vagy nem is annyira vicces) adat, hogy idén két kendőt kellett újrafestenem, mert tulajdonosuktól ellopták. Az egyiket méghozzá a riói olimpián!

És igen, már nagyon várom 2017-et, vajon mit tartogat számomra. Persze terveim vannak, csak szépen sorjában…


Warning: Use of undefined constant CHILD_DOMAIN - assumed 'CHILD_DOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/silkandmore/blog/wp-content/themes/LaurenThemeFile/functions.php on line 38

Warning: Use of undefined constant CHILD_DOMAIN - assumed 'CHILD_DOMAIN' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /web/silkandmore/blog/wp-content/themes/LaurenThemeFile/functions.php on line 32